Sosyal Etkinlikler

SOSYAL YARDIMLAR

OKULA YENİ BAŞLAYAN ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİK.

20 Eylül 2010 tarihinde Okulların açılmasıyla birlikte Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce ihtiyacı olan öğrencilerimize okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Belediyemiz her alanda vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra her yıl olduğu gibi bu yıl da dar gelirli vatandaşlarımızı da sevindiyor, kolluyor ve göztetiyor.

Bu kapsamda okulların açılmasıyla birlikte okul harcamalarını karşılayamayan dar gelirli aile çocuklarının okul önlükleri ile kırtasiye ihtiyaçları Belediyemizce karşılandı.

İHTİYAÇ SAHİBİ KİŞİLERE GIDA VE İLAÇ YARDIMI

Diğer taraftan İlçemiz içerisinde geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza gıda ve ilaç yardımları yapılarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın rahat ve refah içerisinde yaşamlarını sürdürmeleri sağlanmaya çalışıldı.

SAĞLIK SORUNLARI OLAN VATANDAŞLARA YARDIM EDİLDİ.

Bu kapsamda gerek Belediyemiz araçları ve gerekse Belediyemizin imkanları kullanılarak Sağlık sorunları olup, maddi sıkıntıları yüzünden tedavi olamayan vatandaşlarımıza nakdi yardımın yanı sıra bu vatandaşlarımızın bizzat Hastaneye götürülerek muayene ve tedavi edilmeleri sağlandı.

Yine İlçemizde bulunan bir adet özürlü Vatandaşımıza akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Belediyemizin bu tür Sosyal yardımları devam ettirilerek Vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilmeye ve refah içerisinde yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı olunmaya çalışılacaktır.