İdris Dayı Çeşmesi Tekrar Düzenlendi

17 Mayıs 2011 Salı

İdris Dayı Çeşmesinde genel bakım, onarım, temizlik ve düzenleme yapıldı.Taş döşendi, barbekü yapıdı, masalar ve oturaklar yenilendi ve boyandı.

YENİCE BELEDİYESİNDEN BİR HİZMET DAHA

Bahar aylarının gelmesi ile birlikte park, bahçeler ve mesire alanlarının temizlenmesi ve bakımını yapan Belediyemiz, İlçe çıkışında bulunan ve halk tarafından yoğun olarak piknik alanı olarak kullanılmakta olan İdris Dayı Çeşmesinde genel bakım, onarım, temizlik ve düzenleme yaparak İdris Dayı çeşmesinin ve etrafının piknikçiler için daha cazip ve kullanışlı hale gelmesini sağladı.

Düzenleme kapsamında çeşme etrafına taş döşenmesi, piknik masalarının tamiri ile tekrar oturma bankı yapılması ve boyanması, havuzların temizlenmesi, piknik masalarının kenarlarına ızgara barbekü yapılması işlerinin tamamı gerçekleştirilerek çeşme İlçemiz halkının hizmetine sunuldu.