BAŞKANIMIZIN MESAJLARI:

CUMHURİYET BAYRAMI

Cumhuriyetimizin 87. kuruluş yıl dönümünü ve Cumhuriyet Bayramımızı gururla, onurla ve coşkuyla kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk´ü, silah arkadaşlarını, milleti ve vatanı için canlarını seve seve fedan eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, bütün Yenice´li hemşehrilerimin ve Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

KURBAN BAYRAMI

Değerli Yenice´li Hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını Kutlar, İlçemiz Ülkemiz ve Tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dilerim.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Belediye Başkanımız Veysel Acar, yayınladığı kutlama mesajında, 24 Kasım Öğretmenler Günü´nün öğretmenlere verilen değerin ve önemin tekrarlandığı anlamlı bir gün olduğunu belirtti.

Başkanımız, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Öğretmenlik, insanlık tarihinin en eski mesleklerinden bir tanesidir. Öğretmenler kendilerine verilen bu kutsal emaneti yücelten kişidir. Her 24 Kasım´da içtenlikle hatırlanır öne çıkar öğretmenler. Oysa ki kendi hayatımızdaki izleri aileden sonra en kalıcı olanlar onlardır. Kendi kanatlarımızla uçmayı öğreten, kendimizi ifade etmeyi sevdiren, karakterlerimizi yontan onlardır. Saygıyla sevginin, korkuyla ümidin gölgesinde hep elleri üstümüzde olanlardır. Dünlerden bugünlere bizleri taşıyan, bugünse
çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, nesli yetiştiren ve geleceği şekillendiren öğretmenlerimizdir. El birliğiyle mayası insan olan bu hamuru yılmadan yoğururlar. En büyük mutlulukları karşılarında emek verdikleri çocuklarının yetiştiğini görmektir.

Yüzlerinizi kara çıkartmayacağız, emekleriniz boşa gitmeyecek. Sizin öğrettiğiniz gibi yolumuz ufka doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Yarınlarda sizlerin de hayalini kurduğunuz gelecek için el ele buradayız. Öğretmenler gününüzü sevgi ve Saygıyla kutlar, gölgenizde olduğumuz güzel günlerin hayalini hep özlemle hatırlarız.. dedi.

Acar; Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün; gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlere güvendiğini her zaman söylediğini sözlerine ekledi.

YENİ YIL MESAJI

Tüm halkımızın yeni yılını kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getrimesini dilerim.