YENİCE KAZDAĞ GÖKNAR OTEL HİZMETİNİZDE

24 Mayıs 2016 Salı

Kaz Dağlarının kuzey doğu uzantısı Asar Tepe Mevkiinde YENİCE İlçe merkezinin güneyinde 8000 M2 lik bir alana kurulmuştur.Adını Kazdağları “nın endemik türü GÖKNAR ağacından alan tesis,Marmara iklimi olarak da bilinen ılıman bir havaya sahip coğrafyada yer almaktadır.

KAZDAĞ GÖKNAR OTELİMİZE bağlı açık alanların kullanımı mevsim koşullarına bağlıdır.

Tesis yarım ve tam pansiyon olarak hizmet vermektedir.Kahvaltı-Akşam yemeği-A”lacart,Teras bahçe Kafetarya,cumartesi-pazar günleri yöresel açık büfe kahvaltı servis edilmektedir.