KAMUOYUNA DUYURU

29 Mayıs 2015 Cuma

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE ile Milletvekillerimiz Sayın Bülent TURAN ve Sayın İsmail KAŞDEMİR’in teşrifleriyle 8 Tesisimizin açılışı yapıldı.

KAMUOYUNA DUYRULUR Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris GÜLLÜCE ile Milletvekillerimiz Sayın Bülent TURAN ve Sayın İsmail KAŞDEMİR’in teşrifleriyle kalabalık bir halk topluluğu huzurunda yoğun katılım ile Dr.Hc. İbrahim BODUR Bulvarı, Üç Şehitler Çeşmesi, Halil İbrahim YAMAN Parkı, İtfaiye Aracı, Akpınar İki İçmesuyu Hattı, Atıksu Arıtma Tesisi ve Yeni Modern Belediye Mezbahanesinden oluşan toplamda 3.550.000,00.TL’ye malolan tesislerimizin açılışları yapılmıştır. Yeni açılışı yapılan tesislerimiz ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Veysel ACAR tarafından hayata geçirilen Kapalı Sistem Sulama Tesisi, Kazdağ Göknar Otel ve Gıda Sanayi Fabrikalarının Belediyemiz bünyesine kazandırılarak yeniden canlandırılması gibi önemli hizmetlerin 8000 nüfuslu bir İlçe de yapılması Sayın Bakanımızın dikkatini çekerek, takdirini kazanmıştır. Ancak bu denli önemli yatırımların haberi dururken sadece ve sadece Fayton açılışından bahsedilmesi ne kadar manidar, eksik ve yanlış bir haberdir. Açılış günü orada bulunan Fayton sadece orada bulunan çocukları gezdirmek için hazırlanmış ancak yağmur sebebiyle gerçekleştirilememiştir. Açılış Pankartına ise fayton sadece nostalji oluşturması amacı ile konulmuştur. Asıl alım amacı Belediye Başkanımız Sayın Veysel ACAR’ın da bahsettiği gibi düğün, sünnet vb. organizasyonlarda yapılmakta olan araç konvoylarında meydana gelen trafik kazalarının önüne geçmek ve bu tür organizasyonlara nostaljik bir hava katmak olan faytonun açılış haberinin yapılması, Türkiye de medyanın nasıl yanlı ve yanlış haber yaparak şahısları ve kurumları kamuoyu önünde küçük düşürerek rencide ettiğini göstermektedir. Bu haberi yapan Cihan Haber Ajansı Muhabiri Mehmet GÜLER’e, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Burak GEZEN’e, haberi yayınlayan Zaman Gazetesi ve Kanal D Ana Haber bültenini esef ve şiddetle kınıyor, bu haberin bir an evvel düzeltilmesini bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.