Dere Kenarında Çevre düzenlemesi

22 Haziran 2011 Çarşamba

İlçemiz Eski Yenice istikametinden Nevruz Çayına bağlanan ve ilçe merkezinden geçen Kavaklıdere´nin Çarşı Caddesi üzerinde kalan kısmında yeniden düzenleme çalışması yapıldı. Alçak olan dere duvarları doğal taşlar ile yükseltilerek daha estetik bir hale kavuşturulurken, vatandaşların özellikle de çocukların güvenliği açısından da bir kata daha uygun hale getirildi. Aynı çalışma kapsamında yan kısımda stabilize halde bulunan Dere Sokak da imar planı dahilinde açılarak parke taşı kaplandı ve vatandaşın hizmetine sunuldu.