AKUATEK SU ÜRÜNLERİ FABRİKASINI ZİYARETTE BULUNDUK

1 Kasım 2016 Salı

AKUATEK SU ÜRÜNLERİ FABRİKASINI ZİYARETTE BULUNDUK Mülkiyeti Belediyemize ait Fabrika Binası içerisinde bulunan son teknoloji ile modernize edilen su ürünleri fabrikasına Belediye Başkanımız Sayın Veysel ACAR’ın başkanlığında eski ve yeni dönem Meclis Üyelerimiz ile İl Genel Meclis Üyelerimizin de içinde bulunduğu bir heyet ile yerinde inceleme ziyaretinde bulunuldu. İşletme yetkilileri tesis ve üretim hakkında bilgiler verdi, ilk etapta yaklaşık 150 kişinin istihdam edebileceğini belirten işletme yetkilileri 10 yıllığına Belediyemizden kiralanan Fabrika da 12 ay boyunca sürekli olarak üretim yapacaklarını ifade ettiler.